AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Kandemir, Nevşehir Belediyesini ziyaret etti

NEVŞEHİR (AA) - AK Parti Teşkilattan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Erkan Kandemir, Nevşehir Belediye Başkanı Mehmet Savran'a ziyarette bulundu.Belediyeden yapılan açıklamaya göre, Kandemir, belediye binası önünde Savran ve başkan yardımcıları...

16 Eylül 2021 Perşembe 10:22
AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Kandemir, Nevşehir Belediyesini ziyaret etti

NEVŞEHİR (AA) - AK Parti Teşkilattan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Erkan Kandemir, Nevşehir Belediye Başkanı Mehmet Savran'a ziyarette bulundu.

Belediyeden yapılan açıklamaya göre, Kandemir, belediye binası önünde Savran ve başkan yardımcıları tarafından karşılandı.

Savran'dan belediyenin devam eden ve gerçekleştirilecek çeşitli projelerine ilişkin bilgiler alan Kandemir, "Sadece Türkiye'nin değil dünyanın gözünün üzerinde olduğu Nevşehir'de göreve geldiği günden itibaren başarılı çalışmalara imza atan belediye başkanımız Mehmet Savran'ı kutluyorum. Gayretli ve samimi çalışmalarının devamını diliyorum. Rabbim çalışmalarında güç kuvvet versin." dedi.

Savran da ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek Kandemir'e desteklerinden dolayı teşekkür etti.

Kandemir'e Nevşehir Belediyesi ziyareti sırasında genel merkez teşkilat yöneticilerinin yanı sıra AK Parti Nevşehir milletvekilleri Mustafa Açıkgöz ve Yücel Menekşe, AK Parti İl Başkanı Ali Kemikkıran ve parti yöneticileri de eşlik etti.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.