AK Parti Grup Başkanı Yılmaz, İmranlı ilçesini ziyaret etti

SİVAS (AA) - AK Parti TBMM Grup Başkanı İsmet Yılmaz, Sivas'ın İmranlı ilçesinde temaslarda bulundu.AK Parti İl Başkanlığından yapılan açıklamaya göre, Yılmaz, Sivas milletvekilleri Mehmet Habib Soluk ve Semiha Ekinci, İl Başkanı...

03 Ağustos 2022 Çarşamba 17:02
AK Parti Grup Başkanı Yılmaz, İmranlı ilçesini ziyaret etti

SİVAS (AA) - AK Parti TBMM Grup Başkanı İsmet Yılmaz, Sivas'ın İmranlı ilçesinde temaslarda bulundu.

AK Parti İl Başkanlığından yapılan açıklamaya göre, Yılmaz, Sivas milletvekilleri Mehmet Habib Soluk ve Semiha Ekinci, İl Başkanı Hakan Aksu ve il teşkilatından oluşan heyet ile İmranlı ilçesinde ziyaretler gerçekleştirdi.

Yılmaz ve beraberindekiler, AK Parti İmranlı İlçe Başkanı Ali Ürek ve İmranlı Belediye Başkanı Özkan Demir'i ziyaret ederek, yapılan hizmetler ile ilgili istişarelerde bulundu. 

Sivil toplum kuruluşlarını ve esnafı da ziyaret eden Yılmaz, vatandaşların taleplerini dinledi.

Yılmaz ile beraberindeki partililer, ilçeye bağlı Ardıçalan, Uyanık, Karaboğaz ve Türkkeşlik köylerini ziyaret ederek, köy muhtarları ve vatandaşlarla da görüştü.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.