AK Parti İl Başkanı Çopuroğlu'ndan OSB Başkanı İmamoğlu'na ziyaret

KAYSERİ (AA) - AK Parti İl Başkanı Şaban Çopuroğlu, Kayseri Organize Sanayi Bölgesi (OSB) Yönetim Kurulu Başkanı Yunus İmamoğlu'nu ziyaret etti.OSB'den yapılan yazılı açıklamada, ziyarette Kayseri OSB yönetimine hayırlı olsun...

15 Şubat 2022 Salı 11:59
AK Parti İl Başkanı Çopuroğlu'ndan OSB Başkanı İmamoğlu'na ziyaret

KAYSERİ (AA) - AK Parti İl Başkanı Şaban Çopuroğlu, Kayseri Organize Sanayi Bölgesi (OSB) Yönetim Kurulu Başkanı Yunus İmamoğlu'nu ziyaret etti.

OSB'den yapılan yazılı açıklamada, ziyarette Kayseri OSB yönetimine hayırlı olsun dileklerini ileten Çopuroğlu, Kayseri OSB'den üretim ve ihracatta yeni rekorlar beklediklerini belirtti.

Çopuroğlu, Türk sanayicisinin ihracat konusunda çok ciddi birikim sahibi olduğunu aktardı.

İmamoğlu ise yönetim kurulu üyeleriyle sanayiciye hizmet etmek için azami gayret gösterdiklerini vurgulayarak, "Rabbim gayretimizi boşa çıkarmasın ve güzel Kayserimize en iyi şekilde hizmet etmeyi nasip eylesin." ifadelerini kullandı.


Anahtar Kelimeler:
KayseriZiyaretKayseri OSB
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.