AK Parti İl Başkanı Ünsal'dan tarım arazilerindeki hasar tespitiyle ilgili açıklama

KIRŞEHİR (AA) - AK Parti Kırşehir İl Başkanı Seher Ünsal, sağanak yağıştan olumsuz etkilenen tarım arazileriyle ilgili hasar tespitinin zaman geçirilmeden yapıldığını bildirdi.Ünsal, yaptığı yazılı açıklamada, Tarım ve Orman İl...

15 Haziran 2022 Çarşamba 17:30
AK Parti İl Başkanı Ünsal'dan tarım arazilerindeki hasar tespitiyle ilgili açıklama

KIRŞEHİR (AA) - AK Parti Kırşehir İl Başkanı Seher Ünsal, sağanak yağıştan olumsuz etkilenen tarım arazileriyle ilgili hasar tespitinin zaman geçirilmeden yapıldığını bildirdi.

Ünsal, yaptığı yazılı açıklamada, Tarım ve Orman İl ve İlçe Müdürlükleri ekiplerinin yağışların hemen ardından Mucur ilçesine bağlı Budak, Geycek, Kıran, Güzyurdu, Bazlamaç, Medetsiz ve Kılıçlı köyleri ile merkez ilçeye bağlı Dedeli, Karaboğaz, Ecikağıl, Kuruağıl ve Kesikköprü köylerini ziyaret ederek inceleme yaptıklarını ifade etti.

Afet yaşanan bölgelerde TARSİM kapsamında olup olmasına bakılmaksızın ekiplerin hasar tespiti yaptığını vurgulayan Ünsal, tutanakların Tarım ve Orman Bakanlığına bildirdiğini aktardı.

Parti yöneticileriyle, yoğun yağışlar nedeniyle zarar gören ekili alanları, tarım arazilerini ve bahçeleri yerinde incelediğini anlatan Ünsal, "Çiftçimizin yanında olmak için köylerimizi ziyaret ettik. Tarımsal üretime cumhuriyet tarihinin en büyük desteğini veren AK Parti, zor gününde de çiftçimizin her zaman yanında olmuştur ve olmaya devam edecektir." ifadelerini kullandı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.