AK Parti kadın kolları başkanlarından Büyükkılıç'a ziyaret

KAYSERİ (AA) - Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, AK Parti İl Kadın Kolları Başkanı Emine Timuçin ile göreve yeni başlayan Kocasinan ve Melikgazi kadın kolları başkanlarını makamında kabul etti.Belediyeden yapılan...

01 Aralık 2020 Salı 16:01
AK Parti kadın kolları başkanlarından Büyükkılıç'a ziyaret

KAYSERİ (AA) - Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, AK Parti İl Kadın Kolları Başkanı Emine Timuçin ile göreve yeni başlayan Kocasinan ve Melikgazi kadın kolları başkanlarını makamında kabul etti.

Belediyeden yapılan yazılı açıklamaya göre, Büyükşehir Belediyesi başkanlık makamında gerçekleşen ziyarete AK Parti İl Kadın Kolları Başkanı Emine Timuçin'in yanı sıra, Melikgazi Kadın Kolları Başkanı Gülay Tuğlu, Kocasinan Kadın Kolları Başkanı Nimet Ekinci ve kadın kolları üyeleri katıldı.

Başkan Büyükkılıç, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, görevlerine yeni başlayan Tuğlu ve Ekinci'yi tebrik etti.

Timuçin de Başkan Büyükkılıç'a misafirperverliğinden dolayı teşekkür etti.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.