AK Parti Karaman İl Başkanı Çağlayan, Karamanlıları Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı karşılamaya çağırdı

KARAMAN (AA) - AK Parti Karaman İl Başkanı Abidin Çağlayan, 8 Ocak Cumartesi günü Karaman'ı ziyaret edecek Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın programına tüm Karamanlıları davet etti.Çağlayan Karaman'ın...

06 Ocak 2022 Perşembe 12:13
AK Parti Karaman İl Başkanı Çağlayan, Karamanlıları Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı karşılamaya çağırdı

KARAMAN (AA) - AK Parti Karaman İl Başkanı Abidin Çağlayan, 8 Ocak Cumartesi günü Karaman'ı ziyaret edecek Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın programına tüm Karamanlıları davet etti.

Çağlayan Karaman'ın hayallerinden birisi olan ve 2023 projeleri kapsamında bulunan hızlı tren projesinin açılışını bizzat Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın yapacağını, Karaman'ın Cumhurbaşkanını en iyi şekilde ağırlayacağını söyledi.

Karamanlıların Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın bütün mitinglerinde yüksek katılımlarla rekor kırdığını sözlerine ekleyen Başkan Çağlayan, şunları kaydetti:

"Mazlumların hür sesi olarak dünyaya meydan okuyan Cumhurbaşkanımız 8 Ocak Cumartesi günü saat 13.00'da Aktekke 15 Temmuz Demokrasi meydanında Karamanlılara seslenecek. Karamanlılar her zaman olduğu gibi 8 Ocak günü Cumhurbaşkanını yalnız bırakmayacaktır. Ben bir kez daha tüm Karamanlı hemşerilerimizi 8 Ocak günü Cumhurbaşkanımızı dinlemek üzere miting alanına davet ediyorum."

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.