AK Parti Karaman Milletvekili Şeker, Ayrancı'yı ziyaret etti

KARAMAN (AA) - AK Parti Karaman Milletvekili Dr. Recep Şeker, Ayrancı ilçesini ziyaret etti.İlk önce AK Parti Ayrancı İlçe Başkanlığını ziyaret eden Şeker ve beraberindeki heyet, daha sonra yol yapım çalışmaları devam eden Divle - Kıraman...

28 Temmuz 2021 Çarşamba 15:14
AK Parti Karaman Milletvekili Şeker, Ayrancı'yı ziyaret etti

KARAMAN (AA) - AK Parti Karaman Milletvekili Dr. Recep Şeker, Ayrancı ilçesini ziyaret etti.

İlk önce AK Parti Ayrancı İlçe Başkanlığını ziyaret eden Şeker ve beraberindeki heyet, daha sonra yol yapım çalışmaları devam eden Divle - Kıraman yolunda incelemelerde bulundu.

Şeker ve beraberindekiler daha sonra Divle, Kıraman, Berendi, Çat, Akpınar, Kayaönü köylerini ziyaret ederek vatandaşların sıkıntı ve şikayetlerini dinleyerek, bir süre sohbet etti.

Ziyaretlere AK Parti Merkez İlçe Başkanı Murat Öztürk, AK Parti Ayrancı İlçe Başkanı Avni Gümüşalan, AK Parti İl Genel Meclis Üyeleri Adem Kapar ve Abdullah Toker, Tarım ve Orman İl Müdürü Vekili Baran Yavuzyürekli, İl Özel İdare Genel Sekreter Yardımcısı Ali Terlemez ve DSİ Şefi Mustafa Gök katıldı.

Anahtar Kelimeler:
KaramanAyrancı Ilçesi
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.