AK Parti Karaman Milletvekili Şeker'in Regaip Kandili mesajı

KARAMAN (AA) - AK Parti Karaman Milletvekili Recep Şeker, Regaip Kandili nedeniyle mesaj yayımladı.Şeker, mesajında, kandile ulaşmanın sevinç ve coşkusunu yaşadığını belirtti.Manevi iklimi fırsat bilerek dargınlık ve kırgınlıkları ortadan...

02 Şubat 2022 Çarşamba 15:08
AK Parti Karaman Milletvekili Şeker'in Regaip Kandili mesajı

KARAMAN (AA) - AK Parti Karaman Milletvekili Recep Şeker, Regaip Kandili nedeniyle mesaj yayımladı.

Şeker, mesajında, kandile ulaşmanın sevinç ve coşkusunu yaşadığını belirtti.

Manevi iklimi fırsat bilerek dargınlık ve kırgınlıkları ortadan kaldırmanın önemine işaret eden Şeker, "Mübarek üç aylar ve Regaip Kandili'nin ülkemizin birlik ve beraberliğine, milletimizin huzur ve mutluluğuna vesile olmasını Allah'tan niyaz eder, tüm Karamanlı hemşerilerimizin ve İslam aleminin kandilini tebrik ederim." ifadelerini kullandı.

Öte yandan Ermenek Belediye Başkanı Atila Zorlu, İl Genel Meclisi Başkanı Eyüp Çayır, Karaman Ziraat Odası Başkanı Mehmet Bayram, Karaman Ticaret Borsası Başkanı Ekrem Çavaş, Karaman Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Gökhan Alkan ve Meclis Başkanı Ahmet Çelik de kandil dolayısıyla mesaj yayımladı.

Anahtar Kelimeler:
Regaip KandiliKaraman
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.