AK Parti Kayseri İl Başkanı Çopuroğlu'ndan Nevruz Bayramı mesajı

KAYSERİ (AA) - AK Parti Kayseri İl Başkanı Şaban Çopuroğlu, Nevruz Bayramı dolayısıyla mesaj yayımladı.Çopuroğlu mesajında, nevruzun baharın gelişi, yenilenme ve hayata bağlılığı sembolize eden eski bir Türk bayramı olduğunu belirtti.Nevruzu,...

20 Mart 2021 Cumartesi 20:11
AK Parti Kayseri İl Başkanı Çopuroğlu'ndan Nevruz Bayramı mesajı

KAYSERİ (AA) - AK Parti Kayseri İl Başkanı Şaban Çopuroğlu, Nevruz Bayramı dolayısıyla mesaj yayımladı.

Çopuroğlu mesajında, nevruzun baharın gelişi, yenilenme ve hayata bağlılığı sembolize eden eski bir Türk bayramı olduğunu belirtti.

Nevruzu, "sabrın ve inançla beklemenin sonunda gelen coşku" olarak niteleyen Çopuroğlu, "Kültürümüzde binlerce yıldır gerçek anlamda 'birlik ve beraberlik' vesilesi olan Nevruz Bayramı'nın barışa, birliğe, kardeşliğe ve hoş görüye katkı sağlamasını temenni ediyoruz. Nevruzun başta ülkemiz olmak üzere tüm bölgemizde huzur, barış ve mutluluğun egemen olduğu bir anlayışa vesile olmasını gönülden diliyoruz." ifadelerini kullandı.


Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.