AK Parti Kırıkkale İl Başkanlığında devir teslim töreni

KIRIKKALE (AA) - Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından AK Parti Kırıkkale İl Başkanlığına atanan Mustafa Kaplan, görevi eski il başkanı Nuh Dağdelen'den devraldı.Parti binasında düzenlenen törende...

23 Aralık 2020 Çarşamba 17:46
AK Parti Kırıkkale İl Başkanlığında devir teslim töreni

KIRIKKALE (AA) - Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından AK Parti Kırıkkale İl Başkanlığına atanan Mustafa Kaplan, görevi eski il başkanı Nuh Dağdelen'den devraldı.

Parti binasında düzenlenen törende konuşan AK Parti Adana Milletvekili Abdullah Doğru, bunun bir bayrak yarışı olduğunu belirterek, görevi devralacak arkadaşlarının bayrağı en iyi yere taşıyacaklarını söyledi.

Doğru, kendilerinin "hak yolun yolcuları" olduklarını dile getirerek, hep birlikte Türkiye'yi en iyi yere getirmek için çalışacaklarını aktardı.

İl Başkanı Kaplan da AK Parti'nin, milletin kendi eliyle yazdığı, kendi bağrından çıkardığı bir parti olduğunu ifade ederek, bu aziz davanın bir neferi olmanın, kendisinin en büyük şerefi ve onuru olduğunu ve olmaya da devam edeceğini vurguladı.

Eski başkan Dağdelen ise 3,5 yıl önce aldığı il başkanlığı görevini layıkıyla yerine getirdiğini belirterek, bundan sonra da partiye hizmet etmeye devam edeceğini kaydetti.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.