AK Parti Kırıkkale İl Başkanlığından öğrencilere ücretsiz dil kursu desteği

KIRIKKALE (AA) - AK Parti Kırıkkale İl Başkanı Mustafa Kaplan, eğitime destek kampanyası kapsamında ilk, orta ve lise öğrencilerine ücretsiz dil eğitimi vereceklerini belirtti.Kaplan, yaptığı yazılı açıklamada, "Haydi İngilizce Öğrenmeye...

26 Mart 2021 Cuma 10:24
AK Parti Kırıkkale İl Başkanlığından öğrencilere ücretsiz dil kursu desteği

KIRIKKALE (AA) - AK Parti Kırıkkale İl Başkanı Mustafa Kaplan, eğitime destek kampanyası kapsamında ilk, orta ve lise öğrencilerine ücretsiz dil eğitimi vereceklerini belirtti.

Kaplan, yaptığı yazılı açıklamada, "Haydi İngilizce Öğrenmeye Gidiyoruz" sloganıyla eğitime destek kampanyası başlattıklarını belirtti.

Kampanya kapsamında düzenlenecek kursu başarıyla tamamlayan öğrencilere Avrupa Dil Konseyi onaylı sertifika verileceğini aktaran Kaplan, şunları kaydetti:

"Geleceğimizin teminatı gençlerimizi önemsiyor, onların geleceğe hazırlanmasına destek oluyoruz. Teşkilat olarak ülkemizin yarınlarında söz sahibi olacak gençlerimizin eğitimlerine son derece önem veriyoruz. Güçlü Türkiye, eğitimli ve donanımlı genç nesillerin omuzlarında yükselecektir. Geride bıraktığımız 19 yılda ülkemizin bölgesinde güçlü, dünyada söz sahibi bir konuma gelmesini sağlayan AK Parti, ülkemizin yarınlarda da bölgesinde güçlü ve dünyada söz sahibi bir ülke olarak kalması için gençlerin eğitimlerine destek oluyor. İl teşkilatı olarak bizler de bu konuda bir adım atmak istedik. Önümüzdeki günlerde hayata geçireceğimiz yeni projelerde gençlerimizle bir arada olacağız."


Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.