AK Parti Konya Milletvekili Özboyacı, AA Konya Bölge Müdürü Yerlikaya'yı ziyaret etti

KONYA (AA) - AK Parti Konya Milletvekili Selman Özboyacı ve AK Parti Konya İl Başkan Yardımcısı Tanıtım ve Medya Başkanı Gökhan Taşkıran, Anadolu Ajansı (AA) Konya Bölge Müdürü Rifat Yerlikaya'yı ziyaret etti.Özboyacı, ziyarette,...

10 Ağustos 2021 Salı 14:18
AK Parti Konya Milletvekili Özboyacı, AA Konya Bölge Müdürü Yerlikaya'yı ziyaret etti

KONYA (AA) - AK Parti Konya Milletvekili Selman Özboyacı ve AK Parti Konya İl Başkan Yardımcısı Tanıtım ve Medya Başkanı Gökhan Taşkıran, Anadolu Ajansı (AA) Konya Bölge Müdürü Rifat Yerlikaya'yı ziyaret etti.

Özboyacı, ziyarette, kamuoyunu anında ve doğrudan, gerçek bilgilerle aydınlatma konusunda basın mensuplarına önemli görevler düştüğünü, Anadolu Ajansı'nın da bu anlamda çalışmalarını başarılı bulduğunu söyledi.

Bölge Müdürü Yerlikaya'yı bölgede yürütülen haber çalışmaları nedeniyle tebrik eden Özboyacı, AK Parti olarak, basın emekçilerine büyük önem verdiklerini vurguladı.

Bölge Müdürü Yerlikaya da ziyaretleri dolayısıyla Özboyacı ve Taşkıran'a teşekkür etti.

Anahtar Kelimeler:
Konya
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.