AK Parti Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz'den Kadir Gecesi mesajı

NEVŞEHİR (AA) - AK Parti Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz, Kadir Gecesi dolayısıyla mesaj yayımladı.Açıkgöz, mesajında, Kadir Gecesi'nin duaların kabul edildiği kutlu bir gece olduğunu belirtti.Kur'an-ı Kerim'in indirilmeye...

27 Nisan 2022 Çarşamba 09:59
AK Parti Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz'den Kadir Gecesi mesajı

NEVŞEHİR (AA) - AK Parti Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz, Kadir Gecesi dolayısıyla mesaj yayımladı.

Açıkgöz, mesajında, Kadir Gecesi'nin duaların kabul edildiği kutlu bir gece olduğunu belirtti.

Kur'an-ı Kerim'in indirilmeye başlandığı bu geceyi vesile kılarak İslam ahlakına uygun yaşamak için gayret gösterilmesi gerektiğini vurgulayan Açıkgöz, hoşgörü ortamının kurulması, kardeşlik ve beraberliğin güçlenmesi, kin ve nefretin son bulması, insani ve ahlaki meziyetlerin yaygınlaşması için her bireyin çaba göstermesi gerektiğini kaydetti.

Batıda yükselen İslam düşmanlığını ve her türlü ayrıştırıcı yaklaşımı reddettiklerini aktaran Açıkgöz, mesajında şu ifadelere yer verdi:

"Dünyanın neresinde olursa olsun soydaşlarımıza ve Müslüman kardeşlerimize yapılan zulümlerin karşısındayız. Kudüs, insanlığın gözünün nuru ve Filistin devletinin başkentidir. Kudüs ve Mescid-i Aksa kırmızı çizgimizdir. İlk kıblemiz Mescid-i Aksa'ya İsrail'in gerçekleştirdiği baskıyı ve zulmü şiddetle kınıyorum. Zalimlerin zulmü bitene ve sonuna kadar hak mücadelesinde Filistinli kardeşlerimizin yanında olmaya devam edeceğiz. Unutulmasın ki Allah müddet verir ancak ihmal etmez. Elbet zalimlerin sonu yakındır. Mescid-i Aksa'ya sahip çıkmak sadece Filistinli kardeşlerimizin değil, İslam dünyasının ve dünyanın ortak sorumluluğundadır."

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.