AK Parti Niğde Gençlik Kolları'ndan CHP Mersin Milletvekili Başarır hakkında suç duyurusu

NİĞDE (AA) - AK Parti Niğde Gençlik Kolları Başkanı İbrahim Baloğlu ve teşkilat üyeleri, CHP Mersin Milletvekili Ali Mahir Başarır hakkında Niğde adliyesine giderek suç duyurusunda bulundu.Baloğlu, suç duyurusuna ilişkin yaptığı yazılı...

05 Aralık 2020 Cumartesi 14:23
AK Parti Niğde Gençlik Kolları'ndan CHP Mersin Milletvekili Başarır hakkında suç duyurusu

NİĞDE (AA) - AK Parti Niğde Gençlik Kolları Başkanı İbrahim Baloğlu ve teşkilat üyeleri, CHP Mersin Milletvekili Ali Mahir Başarır hakkında Niğde adliyesine giderek suç duyurusunda bulundu.

Baloğlu, suç duyurusuna ilişkin yaptığı yazılı açıklamada, Başarır'ın Türk ordusuna yönelik sözlerine tepki gösterdi.

Türk ordusunun bin yıllık şanlı tarihi olduğunu ve Türk ordusuna dil uzatanların karşısında, ordunun, devletin ve milletin yanında olacaklarını belirten Baloğlu, şunları kaydetti:

"Bugün hala ülkemizin bağımsızlığı, milletimizin huzuru için içeride, dışarıda, sınır boylarında bölücü vatan hainleri ile mücadele eden, yaz, kış, yağmur, çamur demeden fedakarca görev yapan şanlı ve kahraman ordumuza hadsizce dil uzatan zihniyeti esefle kınıyoruz. Türk Silahlı Kuvvetlerimiz onurumuz ve gururumuzdur."

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.