AK Parti Sivas Kadın Kolları Başkanı Polat'tan 8 Mart Dünya Kadınlar Günü mesajı

SİVAS (AA) - AK Parti Sivas Kadın Kolları Başkanı Arzu Polat, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla kutlama mesajı yayımladı.Bugünün azim ve kararlılıkla mücadelesini sürdüren emekçi kadınların günü olduğunu hatırlatan Polat,...

08 Mart 2022 Salı 17:14
AK Parti Sivas Kadın Kolları Başkanı Polat'tan 8 Mart Dünya Kadınlar Günü mesajı

SİVAS (AA) - AK Parti Sivas Kadın Kolları Başkanı Arzu Polat, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla kutlama mesajı yayımladı.

Bugünün azim ve kararlılıkla mücadelesini sürdüren emekçi kadınların günü olduğunu hatırlatan Polat, "Büyük Türkiye hedefimizi kadın erkek omuz omuza gerçekleştireceğiz. Bu hayalimizi, beşeri sermayenin önemli bir parçası olan, fabrika işçisinden ev kadınlarına, beyaz yakalıdan mavi yakalıya, kırdan kente kadar tüm kadınların emeğiyle yapacağız." ifadelerini kullandı.

Polat, 2002’de Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından Hakkari’de ilan edilen ilk seçim beyannamesinde kadına yönelik şiddetle ve kadın yoksulluğuyla mücadeleye vurgu yapıldığını anımsatarak, şunları kaydetti:

"Her seçimde de buna yeni hedefler ekledik. Anayasadaki eşitlik ilkesi, Türk Ceza Kanunu'nda töre ve namus cinayeti cezalarının artırılması, İş Kanunu'nda eşit işe eşit ücret düzenlemesi, doğum izinleri başta olmak üzere, aile ve iş yaşamı uyumlaştırmasına ilişkin düzenlemeler, engelli çocuğu olan anneye 5 yıl erken emeklilik imkanı ve benzeri birçok düzenleme AK Parti döneminde yapılmıştır."

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.