AK Parti Sözcüsü Çelik, Yemen'deki Türk Şehitlik Anıtı'na düzenlenen saldırıyı lanetledi

ANKARA (AA) - AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Ömer Çelik, Yemen'deki Sana Türk Şehitlik Anıtı'na Husi unsurlarınca yapılan saldırıyı lanetledi.Çelik, Twitter hesabından yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı:"Yemen'in...

12 Mart 2022 Cumartesi 21:39
AK Parti Sözcüsü Çelik, Yemen'deki Türk Şehitlik Anıtı'na düzenlenen saldırıyı lanetledi

ANKARA (AA) - AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Ömer Çelik, Yemen'deki Sana Türk Şehitlik Anıtı'na Husi unsurlarınca yapılan saldırıyı lanetledi.

Çelik, Twitter hesabından yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı:

"Yemen'in başkenti Sana'da Türk Şehitlik Anıtı'na karşı Husi milisleri tarafından gerçekleştirilen barbarca saldırıyı lanetliyoruz. Türkiye-Yemen arasındaki tarihi dostluğu hedef alan bu alçaklığın failleri derhal yakalanmalı ve cezalandırılmalıdır. Yemen'de şehit olan Mehmetçiğimizin hatırasını silmeye hiçbir örgütün nefesi yetmez. Kardeş Yemen halkının her zaman yanındayız. Yemen halkı bu saygısızlığa gereken cevabı verecektir. Allah, aziz şehitlerimize rahmet eylesin. Ruhları şad olsun."

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.