AK Parti'li Özhaseki, Melikgazi'de kentsel dönüşüm anahtar teslim törenine katıldı

KAYSERİ (AA) - AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki, Melikgazi Belediyesinin Kazım Karabekir Mahallesi'ndeki kentsel dönüşüm konutlarının kura çekimi ve anahtar teslim törenine katıldı.Melikgazi Belediyesinden yapılan yazılı...

21 Mayıs 2021 Cuma 17:28
AK Parti'li Özhaseki, Melikgazi'de kentsel dönüşüm anahtar teslim törenine katıldı

KAYSERİ (AA) - AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki, Melikgazi Belediyesinin Kazım Karabekir Mahallesi'ndeki kentsel dönüşüm konutlarının kura çekimi ve anahtar teslim törenine katıldı.

Melikgazi Belediyesinden yapılan yazılı açıklamaya göre, Özhaseki, törende yaptığı konuşmada, başarılı kentsel dönüşüm projeleri ile Kayseri'nin çehresinin değiştiğini belirtti.

Kayseri'de bu alanda önemli işlere imza atan belediye başkanlarını tebrik eden Özhaseki, "Belediye başkanlarımız hizmette sınır tanımıyorlar. Bu bölge gecekondu evlerin olduğu bir mahalleydi. Ancak şimdi bakınız, katlı modern yapıları, sosyal tesisleri ve parklarıyla adeta yeniden bir şehir inşa edildi. Türkiye’nin tüm belediyelerini iyi biliyorum. Ancak bu ölçekli kentsel dönüşüm projesini başarı ile gerçekleştiren bir belediye inanın yok." ifadelerini kullandı.

Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç da bu bölgenin artık Kayseri'nin prestij mahallelerinden biri olduğunu belirterek, kısa sürede tamamlanan 9 bloktan oluşan 210 dairelik konutların yapılmasında emeği geçenlere teşekkür etti.

Melikgazi Belediye Başkanı Mustafa Palancıoğlu ise 210 aileyi yeni yuvasına kavuşturmanın mutluluğunu yaşadıklarını kaydetti.

Bu bölgede modern yeni bir yaşam alanı oluşturduklarını dile getiren Palancıoğlu, şöyle devam etti:

"Modern bir şehir anlayışıyla hareket ederek gerçekleştirdiğimiz kentsel dönüşümlerde, bugün 210 anahtarı 210 ailemize teslim etmenin mutluluğunu yaşadık. Bu projede emeği geçen herkese çok teşekkür ederim. Burada yeni bir yaşam alanı oluştu. Bu çalışmanın temelini atan Memduh Büyükkılıç başkanımıza teşekkür ediyorum. Vatandaşlarımıza yeni evlerinin sağlık ve huzur getirmesini diler, hayırlı olmasını dilerim."

Konuşmaların ardından 210 konut, kura çekimiyle hak sahiplerine teslim edildi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.