Akıncılar'da 3 bin adet kestane fidanı dağıtıldı

SİVAS (AA) - Sivas'ın Akıncılar ilçesinde "ağaçlarım kestane oluyor" adlı proje kapsamında 68 üreticiye 3 bin adet kestane fidanı dağıtıldı.Sivas Valiliği tarafından başlatılan "300 Fikir 300 Proje" kapsamında...

07 Aralık 2020 Pazartesi 15:27
Akıncılar'da 3 bin adet kestane fidanı dağıtıldı

SİVAS (AA) - Sivas'ın Akıncılar ilçesinde "ağaçlarım kestane oluyor" adlı proje kapsamında 68 üreticiye 3 bin adet kestane fidanı dağıtıldı.

Sivas Valiliği tarafından başlatılan "300 Fikir 300 Proje" kapsamında Akıncılar İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğünün "ağaçlarım kestane oluyor" adlı projesi çerçevesinde 68 üreticiye 3 bin adet kestane fidanı dağıtımı yapılarak dikimi gerçekleştirildi.

İlçenin sebze ve meyve üretiminde önemli olduğunu ifade eden Kaymakam Muhammed Evlice, "Toprakla buluşan kestane fidanlarının meyve vermeye başladıklarında ilçede güzel bir geçim kaynağı oluşturacağına inanıyorum. İlçede çiftçilik alanında güzel bir oluşumu daha başlattığımız için mutluyum." dedi.


Anahtar Kelimeler:
AkıncılarKestane Fidanı
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.