Aksaray Belediye Başkanı Evren Dinçer'den Miraç Kandili mesajı

AKSARAY (AA) - Aksaray Belediye Başkanı Evren Dinçer, Miraç Kandili dolayısıyla mesaj yayımladı.Dinçer, mesajında, içinde birçok ilahi feyz ve bereketi barındıran mübarek Miraç Kandili'ni bir kez daha karşılamanın mutluluğunu yaşadıklarını...

26 Şubat 2022 Cumartesi 14:42
Aksaray Belediye Başkanı Evren Dinçer'den Miraç Kandili mesajı

AKSARAY (AA) - Aksaray Belediye Başkanı Evren Dinçer, Miraç Kandili dolayısıyla mesaj yayımladı.

Dinçer, mesajında, içinde birçok ilahi feyz ve bereketi barındıran mübarek Miraç Kandili'ni bir kez daha karşılamanın mutluluğunu yaşadıklarını belirtti.

Miracın manevi bir yolculuk olduğunu hatırlatan Dinçer, şunları kaydetti:

"İslam dünyasında her yıl manevi bir iklimin hüküm sürdüğü ve dini kültürümüzde mübarek sayılan, Regaib, Miraç, Berat ve Kadir gecelerinin yer aldığı üç ayların içerisindeyiz. Alemlere rahmet olarak gönderilen Peygamberimizin, göğe yükselerek Allah'ın huzuruna kabul edildiği mukaddes ve manevi yolculuğun ifade edildiği Recep ayının 27. gecesi olan Miraç Kandilini idrak edeceğiz. Miraç Kandili de diğer kandil geceleri gibi insanın gönlünü aydınlatan, toplumun manevi değerlerinin güçlenmesine vesile olan ibadet, dua, zikir ve hayırlı işlerle daha fazla meşgul olunarak dini duyarlılığın daha yoğun olarak yaşanılan mübarek gecelerden biridir. Maneviyatı bol ve bizler için bir fırsat olan bu önemli gecede manevi ve kültürel değerlerin bir kere daha hatırlanacağına inanıyorum."

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.