Aksaray Belediye Başkanı Evren Dinçer'in Kadir Gecesi Mesajı

AKSARAY (AA) - Aksaray Belediye Başkanı Evren Dinçer, Kadir Gecesi dolayısıyla mesaj yayımladı.Başkan Dinçer yayımladığı mesajında, başı rahmet, ortası mağfiret, sonu ise cehennem ateşinden kurtuluş olan ramazan ayının sonlarına yaklaşırken,...

26 Nisan 2022 Salı 13:40
Aksaray Belediye Başkanı Evren Dinçer'in Kadir Gecesi Mesajı

AKSARAY (AA) - Aksaray Belediye Başkanı Evren Dinçer, Kadir Gecesi dolayısıyla mesaj yayımladı.

Başkan Dinçer yayımladığı mesajında, başı rahmet, ortası mağfiret, sonu ise cehennem ateşinden kurtuluş olan ramazan ayının sonlarına yaklaşırken, manevi haz ve coşkunun doruğa ulaştığı Kadir Gecesi'ne ulaşmanın sevinç ve mutluluğunun yaşandığını belirtti.

Bu mübarek geceyi, günleri hoşgörü ve uhuvvet içerisinde idrak etmek gerektiğini vurgulayan Dinçer, mesajının devamında şunlara yer verdi:

"Bu geceler bizlerin millet olarak birlik ve beraberliğini pekiştirmektedir. Rahmetin ve mağfiretin tüm Müslümanlara müjdelendiği bu geceyi hakkıyla ifa etmeyi rabbim bize nasip etsin. Başta Aksaraylı hemşerilerim olmak üzere tüm İslam aleminin Kadir Gecesi'ni tebrik ediyorum. Bu gecenin ülkemize, tüm İslam alemine ve bütün insanlığa barış, huzur ve mutluluklar getirmesini yüce Allah'tan niyaz ediyorum."

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.