Aksaray Belediyesi araç filosunu 5 yeni araçla güçlendirdi

AKSARAY (AA) - Aksaray Belediyesince araç filosuna kazandırılan yeni araçlar törenle hizmete alındı.Başkan Evren Dinçer, yaptığı açıklamada, vatandaşlara daha iyi hizmet sunabilmek adına 4 bıçaklı kamyon ve lastikli yükleyici alımı yapıldığını...

16 Şubat 2022 Çarşamba 13:43
Aksaray Belediyesi araç filosunu 5 yeni araçla güçlendirdi

AKSARAY (AA) - Aksaray Belediyesince araç filosuna kazandırılan yeni araçlar törenle hizmete alındı.

Başkan Evren Dinçer, yaptığı açıklamada, vatandaşlara daha iyi hizmet sunabilmek adına 4 bıçaklı kamyon ve lastikli yükleyici alımı yapıldığını söyledi.

Gelişen ve büyüyen bir kent olarak ihtiyaçların ve taleplerin artış gösterdiğini belirten Dinçer, "Belediye olarak şehrin her noktasında ekiplerimiz alt yapıdan üst yapıya birçok çalışma yapıyor. Bu çalışmalarda ekiplerimizin kaliteli, hızlı ve etkin bir performans sergilemesi için araç filomuzu güçlendirdik. Şehrimize hayırlı olsun." ifadelerini kullandı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.