Aksaray'da "Eskil İş Dünyası İle Buluşuyor" toplantısı düzenlendi

AKSARAY (AA) - Aksaray Valiliği, Aksaray Ticaret Borsası ve Eskil Belediyesi'nin ortaklaşa düzenlediği "Eskil İş Dünyası İle Buluşuyor" toplantısı düzenlendi.İlçede bir düğün salonunda düzenlenen etkinlikte konuşan Aksaray...

29 Aralık 2021 Çarşamba 18:18
Aksaray'da

AKSARAY (AA) - Aksaray Valiliği, Aksaray Ticaret Borsası ve Eskil Belediyesi'nin ortaklaşa düzenlediği "Eskil İş Dünyası İle Buluşuyor" toplantısı düzenlendi.

İlçede bir düğün salonunda düzenlenen etkinlikte konuşan Aksaray Valisi Hamza Aydoğdu, Aksaray'ın bulunduğu jeopolitik konum itibariyle önemli bir noktada olduğunu söyledi.

Tarımsal üretimde Türkiye'de dördüncü sırada bulunduklarını belirten Aydoğdu, "Aksaray 8,5 milyar lira Türkiye ekonomisine katkı sağlıyor. Birlik ve beraberlik içerisinde Aksaray'ın katma değerini yükseltiyorsunuz. Bizim derdimiz Aksaray ise aramızdaki günlük basit çekişmeleri bir yana bırakmamız lazım. Aksaray'ımız her anlamda parlayan bir yıldız konumuna ulaşacak." diye konuştu.

Programa Vali Aydoğdu'nun yanı sıra AK Parti Milletvekili Cengiz Aydoğdu, Eskil Belediye Başkanı Necati Belgemen, Aksaray Ticaret Borsası Başkanı Hamit Özkök ve çok sayıda iş insanı katıldı. ​​​​​​​

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.