Aksaray'da İç Anadolu Bölgesi Kadın Kooperatifleri Çalıştayı düzenlendi

AKSARAY (AA) - Aksaray'da, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) ile TOBB Aksaray Kadın Girişimciler Kurulunun düzenlediği İç Anadolu Bölgesi Kadın Kooperatifleri Çalıştayı düzenlendi.Aksaray Ticaret ve Sanayi Odası Konferans Salonunda...

19 Ocak 2022 Çarşamba 18:27
Aksaray'da İç Anadolu Bölgesi Kadın Kooperatifleri Çalıştayı düzenlendi

AKSARAY (AA) - Aksaray'da, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) ile TOBB Aksaray Kadın Girişimciler Kurulunun düzenlediği İç Anadolu Bölgesi Kadın Kooperatifleri Çalıştayı düzenlendi.

Aksaray Ticaret ve Sanayi Odası Konferans Salonunda gerçekleştirilen çalıştayda, Aksaray Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesi Öğretim Üyesi Dr. Şenay Karakuş Uysal ve Ahiler Kalkınma Ajansı Aksaray Yatırım Destek Ofisi Koordinatörü Fatma Becerikli tarafından kadın girişimcilere sunumlar yapıldı.

​​​​​​​Çalıştayın açılış konuşmasını yapan TOBB Aksaray Kadın Girişimciler Kurulu Başkanı Berrin Özan, gönüllülük temasından yola çıkarak, bölgedeki kadın kooperatiflerin sorunlarının tespiti, iyileştirilmesi ve geliştirilmesi amacıyla çalıştayı düzenlediklerini söyledi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.