Aksaray'da otobüs terminalinde Kovid-19 denetimleri

AKSARAY (AA) - Yeni tip koronavirüs (Kovid-19) risk haritasına göre "çok yüksek riskli" iller kategorisindeki Aksaray'da, otobüs terminalindeki yolcular ve terminal içerisindeki iş yerlerinde denetim yapıldı.Aksaray Belediyesi ekipleri,...

30 Mart 2021 Salı 16:56
Aksaray'da otobüs terminalinde Kovid-19 denetimleri

AKSARAY (AA) - Yeni tip koronavirüs (Kovid-19) risk haritasına göre "çok yüksek riskli" iller kategorisindeki Aksaray'da, otobüs terminalindeki yolcular ve terminal içerisindeki iş yerlerinde denetim yapıldı.

Aksaray Belediyesi ekipleri, salgınla mücadele kapsamında denetimlerine devam ediyor.

İl Umumi Hıfzıssıhha Kurulu kararınca şehirler arası yolculuk yapacak yolcular, otobüslere binerken ateşleri ölçülüyor, sosyal mesafe ve maske kuralları konusunda uyarılıyor.

Yolculara Hayat Eve Sığar (HES) kodu sorgulaması yapan ekipler, firmalara da kurallara uymaları konusunda uyarılarda bulunuyor.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.