Akşehir'de doğumu yarım kalınca hayatı sezaryenle kurtarılan kedi için teşekkür

KONYA (AA) - Konya'nın Akşehir ilçesinde içinde yavrusu ölen ve doğumu yarım kalan sokak kedisinin, Akşehir Belediyesi ekiplerince sezaryenle tedavi edilmesinin ardından Belediye Başkanı Salih Akkaya'ya teşekkür ziyaretinde bulunuldu.Başkan...

13 Nisan 2022 Çarşamba 15:37
Akşehir'de doğumu yarım kalınca hayatı sezaryenle kurtarılan kedi için teşekkür

KONYA (AA) - Konya'nın Akşehir ilçesinde içinde yavrusu ölen ve doğumu yarım kalan sokak kedisinin, Akşehir Belediyesi ekiplerince sezaryenle tedavi edilmesinin ardından Belediye Başkanı Salih Akkaya'ya teşekkür ziyaretinde bulunuldu.

Başkan Akkaya’yı makamında ziyaret eden İlçe Gençlik ve Spor Müdürü Eyüp Yılmaz ile gençler, duyarlı davranışları dolayısıyla belediye ekiplerini tebrik etti.

Kedinin Akşehir Gençlik Merkezi gençleri tarafından bir süredir beslendiğini aktaran Yılmaz, şunları kaydetti:

"Yaklaşık 2-3 aydır sürekli karnı acıktığı zaman merkezimize gelip giden bir sokak kedisiydi. Son dönemlerde sancıları artan kedimizi kurumumuzun içerisine aldık ve doğumunu çalışma ofisimizde gerçekleştirdi. İki yavru doğumu yaptı ama maalesef birini kaybettik. Kedimizin sıkıntıları bitmeyince Belediyemizin çağrı merkezini aradık ve hızlı şekilde veteriner hekime yönlendirildik. Akabinde biz kedimizi hekimimize teslim ettik. Hekimimiz gerekli müdahalesini gerçekleştirdi. Kedimizin içinde ölü olan bir tane yavru vardı, onu sezaryen işlemiyle aldı. Kedimiz kurumumuza sağlıklı bir şekilde teslim edildi."

Akşehir Belediye Başkanı Salih Akkaya da ziyaret için teşekkür ederek "Doğurduğu bir yavru sağlıklı ve şimdi anne kediyle beraber hayatını devam ettiriyor. İlçe Gençlik ve Spor Müdürü Eyüp Bey ve Akşehir Gençlik Merkezindeki arkadaşlarımız teşekkür etmek için bizleri ziyaret ederek memnun ettiler. Ben de duyarlı davranışları için teşekkür ediyor, kedilerine sağlıklı bir yaşam diliyorum." ifadelerini kullandı.


Anahtar Kelimeler:
KediTeşekkür
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.