Akşehir'de kaçak silah operasyonu

KONYA (AA) - Akşehir İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği ekipleri, yaptıkları baskında 1 tabanca, av tüfeği, kurusıkı tabanca, mermi ve av fişeği ele geçirdi.Akşehir İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği ekipleri,...

20 Nisan 2021 Salı 12:04
Akşehir'de kaçak silah operasyonu

KONYA (AA) - Akşehir İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği ekipleri, yaptıkları baskında 1 tabanca, av tüfeği, kurusıkı tabanca, mermi ve av fişeği ele geçirdi.

Akşehir İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği ekipleri, yaptıkları istihbari çalışmalar kapsamında A.K. ile U.U'nün ruhsatsız kaçak silah ve mermi sattığını belirledi.

Akşehir Cumhuriyet Başsavcılığından alınan arama kararı ile şüphelilerin evlerinde yapılan aramalarda, ruhsatsız tabanca, kuru sıkı tabanca, 2 av tüfeği, bu silahlara ait mermi ve av fişeği, ele geçirildi.

Şüpheliler, polis ekiplerince gözaltına alındı.

Anahtar Kelimeler:
Kaçakçılık
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.