Akşehir'de zabıta ekipleri sokakta bulduğu kediyi sahibine teslim etti

KONYA (AA) - Akşehir Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, köpekler tarafından kovalanarak ağaca çıkan bir kediyi kurtarıp sahibine teslim etti.Gazi Mahallesi'nde bir sokakta rutin kontrollerini yapan zabıta ekipleri, yolda köpekler tarafından...

24 Eylül 2021 Cuma 14:09
Akşehir'de zabıta ekipleri sokakta bulduğu kediyi sahibine teslim etti

KONYA (AA) - Akşehir Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, köpekler tarafından kovalanarak ağaca çıkan bir kediyi kurtarıp sahibine teslim etti.

Gazi Mahallesi'nde bir sokakta rutin kontrollerini yapan zabıta ekipleri, yolda köpekler tarafından kovalanan ve ağaca çıkan ve boynunda tasma bulunan bir kediyi fark etti.

Kediyi köpeklerden kurtarıp ağaçtan indiren zabıta ekipleri, boynundaki tasmada bulunan telefon numarasından sahibine ulaştı.

Akşehir Belediyesi Hizmet Binasına getirilen 'Bulut’' isimli kedi, sahibi Raziye Kaya tarafından zabıta ekiplerinden teslim aldı.

Kaya, zabıta ekiplerine duyarlı davranışları için teşekkür etti.

Anahtar Kelimeler:
KediZabıtaAkşehirTeslim
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.