Ampute Milli Futbol Takımı, İçişleri Bakanı Soylu'yu ziyaret etti

ANKARA (AA) - Üst üste ikinci kez Avrupa şampiyonu olan Ampute Milli Futbol Takımı, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'yu ziyaret etti. Avrupa Şampiyonası'nın finalinde İspanya'yı 6-0 yenerek üst üste ikinci kez şampiyon olan Ampute...

24 Eylül 2021 Cuma 20:56
Ampute Milli Futbol Takımı, İçişleri Bakanı Soylu'yu ziyaret etti

ANKARA (AA) - Üst üste ikinci kez Avrupa şampiyonu olan Ampute Milli Futbol Takımı, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'yu ziyaret etti.

Avrupa Şampiyonası'nın finalinde İspanya'yı 6-0 yenerek üst üste ikinci kez şampiyon olan Ampute Milli Futbol Takımı'nın teknik direktörü Osman Çakmak ve oyuncular, şampiyonluk kupalarıyla birlikte Bakanlık'ta İçişleri Bakanı Soylu ile görüştü.

Bakan Soylu, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, "Onlar, aziz milletimize 19 Eylül Gaziler Günü'nde Avrupa Şampiyonluğunu hediye eden kahramanlarımız, 2021 Avrupa Ampute Futbol Şampiyonu olan Ampute Futbol Milli Takımımız misafirimiz." ifadesini kullandı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.