Anadolu Selçukspor'un yeni sezon hazırlıkları

KONYA (AA) - TFF 2. Lig Kırmızı Grup ekiplerinden Konya Anadolu Selçukspor'un Futbol Şube Sorumlusu Mehmet Ay yeni sezon hazırlıklarını değerlendirdi.Futbol Şube Sorumlusu Mehmet Ay, gazetecilere yaptığı açıklamada, sezona teknik direktör...

07 Temmuz 2018 Cumartesi 13:01
Anadolu Selçukspor'un yeni sezon hazırlıkları

KONYA (AA) - TFF 2. Lig Kırmızı Grup ekiplerinden Konya Anadolu Selçukspor'un Futbol Şube Sorumlusu Mehmet Ay yeni sezon hazırlıklarını değerlendirdi.

Futbol Şube Sorumlusu Mehmet Ay, gazetecilere yaptığı açıklamada, sezona teknik direktör Gürses Kılıç ile başlayacaklarını söyledi.

Transfer çalışmaları hakkında da bilgi veren Ay, şöyle konuştu:

"Geçen sezon yurt içi ve yurt dışında takip ettiğimiz isimler vardı. Lig bittikten sonra yurt dışına seyahatimiz oldu bu oyuncular üzerine. Hem maçlarını izledik ve görüşmeler yaptık. Bazı isimlerle anlaştık. Kulüp yapımıza uyuyorlar. Maliyetleri ve hedefleri doğrultusunda Konyaspor’a kazandırabileceğimiz isimler. Pazartesi günü burada olacaklar. 6-7 tane yeni gurbetçi oyuncumuz olacak kadroda. Şu an yurt içi piyasası biraz yüksek. O yüzden biraz ağırdan alıyoruz."

Ay, geçen sezon takımı çalıştıran Teknik Direktör Alper Avcı'nın Spor Toto 1. Lig ekibi Altay ile anlaşmasını değerlendirerek, "Alper hoca ile plan ve programımız vardı. Tabi ki üst lig ve gitmesini doğal karşılamak lazım. Biz hoca da yetiştirmiş olduk bu sene, bundan da çok mutluyuz. İnşallah yeni takımında başarılı olur, yolu açık olsun." diye konuştu.

Konyaspor kampına 5 oyuncu gönderdiklerini ve bundan onur duyduklarını aktaran Ay, konuşmasını şöyle sürdürdü:

"Seddar Karaman Denizlispor'a, Onurcan Güler de Akhisar kadrosunda yer alacak. Türk futboluna hizmet ediyoruz. Konyaspor’u da sayarsak çok sayıda üst liglerde olacak. Hocamız üst ligde. Gittiğimiz yerlerde çok övgüler alıyoruz. 'Süper bir iş yaptınız ve keşke biz de yapsak, sizler düşük maliyetlerde bunu yaptınız' sözleri söyleniyor. Altınordu Kulübü başkanının kulübümüz hakkında çok güzel sözleri var. Bizleri takdir ettiler. Mali olarak birçok kulüp zor durumda ve herkes bizi örnek gösteriyor. Türk futbolunda örnek bir kulüp haline geldik."




Anahtar Kelimeler:
Konya
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.