Ankara Büyükşehir Belediyesi, Başkentli muhtarların taleplerini dinledi

ANKARA (AA) - Ankara Büyükşehir Belediyesi Muhtarlıklar Daire Başkanlığınca düzenlenen "Muhtarlar Müzakere Ediyor" programının ilki Kızılcahamam'da yapıldı.Büyükşehir Belediyesinden yapılan yazılı açıklamaya göre, kent...

16 Ocak 2022 Pazar 13:37
Ankara Büyükşehir Belediyesi, Başkentli muhtarların taleplerini dinledi

ANKARA (AA) - Ankara Büyükşehir Belediyesi Muhtarlıklar Daire Başkanlığınca düzenlenen "Muhtarlar Müzakere Ediyor" programının ilki Kızılcahamam'da yapıldı.

Büyükşehir Belediyesinden yapılan yazılı açıklamaya göre, kent yönetiminde ortak akıl ilkesini benimseyerek yapılan ve 50 muhtarın bir araya geldiği programda ilçelere ait talep ve şikayetler Büyükşehir Belediyesi yetkililerine iletildi.

ASKİ Genel Müdürlüğü, Fen İşleri Daire Başkanlığı, Kent Estetiği Daire Başkanlığı ve Sosyal Hizmetler Daire Başkanlığı yetkililerin de katıldığı Kızılcahamam'daki ilk toplantıda, Başkentli muhtarlar, kaldırımdan asfalta, altyapıdan sosyal ihtiyaçlara kadar tüm sorunlarını yetkililere iletme fırsatı buldu.

Büyükşehir Belediyesi Muhtarlıklar Daire Başkanı Önder Yanmaz, Başkentlilere daha iyi ve kaliteli hizmet sunabilmek için her kesimi dinlemeye özen gösterdiklerini, özellikle de mahalle muhtarlarıyla bir araya gelmeyi sürdüreceklerini belirtti.

Yanmaz, "Başkanımız Mansur Yavaş’ın yönetim anlayışı doğrultusunda ilk etapta 25 ilçenin Muhtar Dernek Başkanları ile bir araya geldik. Yıl boyunca ilçe ilçe bütün muhtarlarımızla görüşerek ilgili birimlerimizle muhtarlarımızın sorunlarını ve taleplerini dinleyeceğiz. Muhtarlarımıza ayrıca etkili iletişim dersi de vereceğiz. Ortak akıl ilkesi doğrultusunda muhtarlarımızla çalışmaya devam edeceğiz." ifadesini kullandı.

Muhtarlar, verdiği destek dolayısıyla Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş'a teşekkür etti.

Büyükşehir Belediyesi ev sahipliğinde yıl boyu devam edecek muhtar buluşmalarında, mahalle ve bölge sorunları masaya yatırılarak birçok talebin daha kısa sürede çözülmesi amaçlanıyor.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.