Ankara Büyükşehir Belediyesi, "Karekod Anket" uygulamasını hayata geçirdi

ANKARA (AA) - Ankara Büyükşehir Belediyesi, EGO Genel Müdürlüğüne ait toplu taşıma araçları, raylı sistemler ve rekreasyon alanlarında otobüslerin ve parkların temizliği, konforu ve güvenliği gibi konularda puanlama yapabilecekleri "Karekod...

04 Kasım 2021 Perşembe 15:22
Ankara Büyükşehir Belediyesi,

ANKARA (AA) - Ankara Büyükşehir Belediyesi, EGO Genel Müdürlüğüne ait toplu taşıma araçları, raylı sistemler ve rekreasyon alanlarında otobüslerin ve parkların temizliği, konforu ve güvenliği gibi konularda puanlama yapabilecekleri "Karekod Anket" uygulamasını hayata geçirdi.

Belediyeden yapılan açıklamaya göre, Başkent Mobil uygulamasını indiren vatandaşlar, Karekod Anket butonuna tıklayarak ankete katılabilecek.

Sürücülerin tavır ve davranışlarından otobüslerin temizliğine, konfor ve güvenlikten parkların temizliğine kadar pek çok başlığın yer aldığı ankete katılanlar 1 ile 5 arasında puanlama yapabilecek.

EGO Genel Müdürlüğü Otobüs İşletme Daire Başkanlığı 4. Bölge İşletme Şube Müdürü Süleyman Çakır, daha yaşanabilir bir Ankara için karekodlu anket çalışmasını başlattıklarını, bu sayede talep, öneri, şikayet ve beklentileri daha hızlı şekilde öğrenebileceklerini belirtti.

Uygulamada sürücülerin yanı sıra araçların ısıtma, soğutma, temizlik, konfor ve güvenlik gibi konu başlıklarının bulunduğunu ifade eden Çakır, "Bu anketle vatandaşlarımızdan gelen veriler doğrultusunda en kısa sürede daha iyi, verimli, rahat, sağlıklı ve güvenli bir ortamda seyahat imkanı amaçlanmaktadır." ifadesini kullandı.




Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.