Ankara Büyükşehir Belediyesi, kendi çiçeğini üretmek üzere sera kuracak

- Sera yapımına ve Temelli göleti yakınındaki rekreasyon alanının bakım, onarım ve yenilenmesine ilişkin ihaleler 9 Temmuz'da gerçekleştirilecek

06 Temmuz 2021 Salı 14:06
Ankara Büyükşehir Belediyesi, kendi çiçeğini üretmek üzere sera kuracak

ANKARA (AA) - Ankara Büyükşehir Belediyesi ANFA Genel Müdürlüğü, "Üretim Amaçlı Sera Tesisi Kurulum Malzemesi Temini ve Kurulumu" ve "Temelli Rekreasyon Alanı Bakım, Onarım, Yenileme İşi" için 9 Temmuz'da ihaleye çıkacak.

Büyükşehir Belediyesinden yapılan açıklamaya göre, kendi çiçeğini üretmek amacıyla sera tesisi kurmak için harekete geçen ANFA Genel Müdürlüğü, "Üretim Amaçlı Sera Tesisi Kurulum Malzemesi Temini ve Kurulumu İşi" için Altınpark ANFA İhale Salonu'nda 9 Temmuz Cuma saat 14.30'da ihale düzenleyecek. İhale konusu işin tamamlanması sonrasında üretilecek çiçekler Ankara'nın dört bir yanına dikilecek.

Yeni seralar kurarak maliyetleri azaltmayı hedefleyen ANFA, ilk sera tesisini Beypazarı'nın Çakıloba Mahallesi'nde kurmayı planlıyor.

​​​​​​​- Temelli'deki rekreasyon alanıyla ilgili ihale

Temelli göletinde park yapımı için çalışmalara başlayan Büyükşehir Belediyesi, gölete yakın yaklaşık 900 dönümlük parkta yetişkin ağaçlar, çiçekler ve çim alanlarına ağırlık vermeyi amaçlıyor. Buna ilişkin "Temelli Rekreasyon Alanı Bakım, Onarım, Yenileme İşi" ihalesi de 9 Temmuz Cuma saat 10.30'da gerçekleştirilecek.

Açık artırma yöntemiyle düzenlenecek ihaleler, ABB TV ve Büyükşehir Belediyesi sosyal medya hesaplarından canlı yayınlanacak.

İhaleye katılmak isteyenler detaylı bilgilere www.anfa.com.tr adresinden ulaşabilecek.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.