Ankara Büyükşehir Belediyesi: Sabancı Bulvarı-Hava Lojistik Komutanlığı önü köprüsü geçici olarak trafiğe kapatılacak

ANKARA (AA) - Sakıp Sabancı Bulvarı-Hava Lojistik Komutanlığı önü köprüsü üzeri, Şaşmaz istikametinde yarın saat 21.00'den, pazar günü saat 12.00'ye kadar trafiğe geçici olarak kapatılacak.Ankara Büyükşehir Belediyesinden (ABB)...

05 Kasım 2021 Cuma 19:13
Ankara Büyükşehir Belediyesi: Sabancı Bulvarı-Hava Lojistik Komutanlığı önü köprüsü geçici olarak trafiğe kapatılacak

ANKARA (AA) - Sakıp Sabancı Bulvarı-Hava Lojistik Komutanlığı önü köprüsü üzeri, Şaşmaz istikametinde yarın saat 21.00'den, pazar günü saat 12.00'ye kadar trafiğe geçici olarak kapatılacak.

Ankara Büyükşehir Belediyesinden (ABB) yapılan duyuruda, şunlar kaydedildi:

"Sakıp Sabancı Bulvarı-Hava Lojistik Komutanlığı önü Köprüsü üzeri (Şaşmaz istikameti), köprü genleşme derzi yenileme çalışması sebebiyle 6 Kasım 2021 Cumartesi günü saat 21.00'den itibaren 7 Kasım 2021 Pazar günü saat 12.00'ye kadar trafiğe kapatılacaktır. Geçişler diğer istikametten kontrollü olarak sağlanacaktır."

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.