Ankara Büyükşehir Belediyesi, turistik alanlarda ücretsiz ring hizmeti sağlıyor

ANKARA (AA) - Ankara Büyükşehir Belediyesi, Ankara Kalesi ve Ulus çevresindeki turistik alanlarda hibrit araçlarla ücretsiz ring hizmeti veriyor.Belediyeden yapılan yazılı açıklamada, trafik ve ziyaretçi yoğunluğuna göre pazartesi günleri...

03 Haziran 2022 Cuma 11:31
Ankara Büyükşehir Belediyesi, turistik alanlarda ücretsiz ring hizmeti sağlıyor

ANKARA (AA) - Ankara Büyükşehir Belediyesi, Ankara Kalesi ve Ulus çevresindeki turistik alanlarda hibrit araçlarla ücretsiz ring hizmeti veriyor.

Belediyeden yapılan yazılı açıklamada, trafik ve ziyaretçi yoğunluğuna göre pazartesi günleri dışında her gün saat 10.00-17.00 saatleri arasında ring hizmetinin sağlandığı belirtildi.

Turistik amaçlı kullanılan servis hizmetine vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği, alışverişin canlanmasına katkı sağlayan uygulamadan bölge esnafının büyük memnuniyet duyduğu ifade edildi.

Ring hizmetinin Ulus Metro Durağı, Ulus Zafer Anıtı/Anafartalar Çarşısı, Roma Tiyatrosu, Anadolu Medeniyetleri Müzesi, Kale Önü Meydanı, PTT/Samanpazarı Meydanı, Etnografya ve Resim ve Heykel Müzesi, İtfaiye Meydanı/Melike Hatun Camisi güzergahlarında verildiği kaydedildi.


Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.