"Kapadokya Kültürel Miras Festivali"nde şiir dinletisi sunuldu

NEVŞEHİR (AA) - Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi (NEVÜ) tarafından düzenlenen "Kapadokya Kültürel Miras Festivali" kapsamında Mehmet Ercan ve orkestrası, öğrencilere şiir dinletisi sundu.NEVÜ'den yapılan yazılı açıklamaya...

03 Haziran 2022 Cuma 11:31

NEVŞEHİR (AA) - Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi (NEVÜ) tarafından düzenlenen "Kapadokya Kültürel Miras Festivali" kapsamında Mehmet Ercan ve orkestrası, öğrencilere şiir dinletisi sundu.

NEVÜ'den yapılan yazılı açıklamaya göre, üniversite yerleşkesinde, NEVÜ Kapadokya Araştırma ve Uygulama Merkezi (NEVKAM), Valilik ve belediyesi iş birliği ile düzenlenen festival çeşitli konser ve etkinliklerle sürüyor.

Vali Şinasi Kuş Kongre ve Kültür Merkezi'ndeki programda, Mehmet Ercan'ın seslendirdiği şiirlere orkestra üyeleri türkülerle eşlik etti.

Etkinliğe Nevşehir Belediye Başkanı Mehmet Savran, NEVÜ Rektörü Prof. Dr. Semih Aktekin ve üniversite öğrencileri katıldı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.