Ankara Büyükşehir Belediyesinden kahvehane esnafına çay, şeker, dezenfektan ve maske yardımı

ANKARA (AA) - Ankara Büyükşehir Belediyesi, kademeli normalleşme kapsamında yeniden müşteri kabul etmeye başlayan kahvehane esnafına çay, şeker, dezenfektan ve maske dağıttı.Belediyeden yapılan açıklamaya göre Ankara Kahveciler Esnaf Odası...

01 Haziran 2021 Salı 22:43
Ankara Büyükşehir Belediyesinden kahvehane esnafına çay, şeker, dezenfektan ve maske yardımı

ANKARA (AA) - Ankara Büyükşehir Belediyesi, kademeli normalleşme kapsamında yeniden müşteri kabul etmeye başlayan kahvehane esnafına çay, şeker, dezenfektan ve maske dağıttı.

Belediyeden yapılan açıklamaya göre Ankara Kahveciler Esnaf Odası aracılığıyla kent genelindeki 1500 kahvehaneye 2'şer kilogram çay, 1'er kilogram küp şeker, 5'er litrelik yüzey dezenfektanı, 1'er litrelik el dezenfektanı ile kolonya ve 500'er maske dağıtımı gerçekleştirildi.

Yarından itibaren merkezden uzak ilçelere de yardımların dağıtılacağı bildirildi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.