Ankara Büyükşehir Belediyesinden toplu taşıma esnafına gıda kolisi ve hijyen seti desteği

ANKARA (AA) - Ankara Büyükşehir Belediyesi, Ramazan Bayramı'nda toplu taşıma esnafına gıda kolisi ve hijyen seti desteğinde bulundu.Belediyeden yapılan açıklamada, tam kapanma sürecinde gelir kaybı yaşayan servis işletmecisi, taksici ve...

15 Mayıs 2021 Cumartesi 12:54
Ankara Büyükşehir Belediyesinden toplu taşıma esnafına gıda kolisi ve hijyen seti desteği

ANKARA (AA) - Ankara Büyükşehir Belediyesi, Ramazan Bayramı'nda toplu taşıma esnafına gıda kolisi ve hijyen seti desteğinde bulundu.

Belediyeden yapılan açıklamada, tam kapanma sürecinde gelir kaybı yaşayan servis işletmecisi, taksici ve minibüs esnafı için hazırlanan destek kolilerinde, un, toz şeker, ayçiçeği yağı, çay, fasulye, bulgur, salça, zeytin, peynir, erişte ve tarhanadan oluşan gıda paketleri ile maske ve dezenfektandan oluşan hijyen seti yer aldı.

Zabıta Daire Başkanı Mustafa Koç, 978 esnafa gıda kolisi dağıttıklarını bildirdi.

Ankara Servis İşletmecileri Odası Başkanı Tuncay Elmadağlı, belediye ekiplerinin, Ramazan Bayramı dolayısıyla ihtiyacı olan ve talepte bulunan üyelerine destek paketlerini ulaştırdığını belirtti.

Ankara Zabıtası Şube Müdürü Veda Oğan, Çubuk'ta 401 gıda kolisi, 10 bin maske, 100 beş litrelik dezenfektan dağıttıklarını kaydetti.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.