Ankara Uluslararası Batı Karadeniz Birliğinden Devlet Tiyatroları Genel Müdürü Kurt'a ziyaret

SAKARYA (AA) - Çankırı, Zonguldak, Bolu, Karabük, Bartın, Sinop, Kastamonu illerini temsil eden sivil toplum kuruluşlarından oluşan Ankara Uluslararası Batı Karadeniz Birliği, Devlet Tiyatroları Genel Müdürü Mustafa Kurt'u ziyaret etti....

21 Ocak 2021 Perşembe 10:34
Ankara Uluslararası Batı Karadeniz Birliğinden Devlet Tiyatroları Genel Müdürü Kurt'a ziyaret

SAKARYA (AA) - Çankırı, Zonguldak, Bolu, Karabük, Bartın, Sinop, Kastamonu illerini temsil eden sivil toplum kuruluşlarından oluşan Ankara Uluslararası Batı Karadeniz Birliği, Devlet Tiyatroları Genel Müdürü Mustafa Kurt'u ziyaret etti.

Sanayi yatırımlarının çok önemli olmasına karşın kültür ve sanat faaliyetlerinin vizyon oluşturma ve krizlerin fırsatlara çevrilmesi anlamında vazgeçilmez unsurlar olduğu vurgulanan ziyarette, normalleşmenin bir an önce yakalanması için insanın yaratıcı ve sanatçı yönünün ön plana çıkarılmasının, insanın ruhuna hitap etmek için kültürel ve sanatsal faaliyetlerin olmazsa olmaz olduğu konuşuldu.

Bu kapsamda birlik bölgesinde ne tür faaliyetlerin yapılabileceği değerlendirilen toplantıda ayrıca Batı Karadeniz Bölgesi ve Filyos Mega-Endüstri Bölgesi ile ilgili yatırımlar, Ankara'da üst düzey devlet büyükleri nezdinde yapılan lobicilik ve lojistik faaliyetler istişare edildi.

Görüşmede, bölgenin kaderinin kederi olmaması ve en büyük mücadele kaynaklarından olan göç sorununa kalıcı bir neşter vurulabilmesi amacıyla nasıl bir vizyon ve strateji izlenebileceği konusunda fikir teatisinde bulunuldu.


Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.