Ankara Üniversitesi Veteriner Fakültesi'nde mezuniyet heyecanı

ANKARA (AA) - Ankara Üniversitesi Veteriner Fakültesi'nde "Mezuniyet ve Meslek Yemini Töreni" düzenlendi.Ankara Üniversitesi Veteriner Fakültesinden yapılan açıklamaya göre, "2022 Yılı Mezuniyet ve Meslek Yemini Töreni",...

21 Haziran 2022 Salı 13:55
Ankara Üniversitesi Veteriner Fakültesi'nde mezuniyet heyecanı

ANKARA (AA) - Ankara Üniversitesi Veteriner Fakültesi'nde "Mezuniyet ve Meslek Yemini Töreni" düzenlendi.

Ankara Üniversitesi Veteriner Fakültesinden yapılan açıklamaya göre, "2022 Yılı Mezuniyet ve Meslek Yemini Töreni", Ankara Üniversitesi Cebeci Yerleşkesi Kapalı Spor Salonu'nda yapıldı. 2021-2022 akademik yıllarını başarıyla tamamlayan öğrenciler mezuniyet sevinci yaşadı.

Törende, Ankara Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Necdet Ünüvar, Veteriner Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ender Yarsan, Türkçe Program Dönem Birincisi Şakir Tosun ve İngilizce Program Dönem Birincisi Erhan Ertuç katılımcılara hitap etti.

Meslek yemini, Veteriner Hekimliği Tarihi ve Deontoloji Anabilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Tamay Başağaç Gül tarafından öğrencilere coşkuyla yaptırıldı. Dönem birincileri tarafından yaş kütüğüne plaketlerin çakılması, dereceye giren öğrencilere çok sayıda kurum tarafından verilen ödüller ve kep atma töreni ile program tamamlandı.

Tören kapsamında, Prof. Dr. Yarsan, Dekan Yardımcısı Prof. Dr. Hakan Öztürk, akademik personel ve mezun öğrenciler Anıtkabir'i ziyaret etti. Yarsan tarafından Anıtkabir Özel Defteri imzalandı. Anıtkabir programı, mozoleye çelenk konulması ve saygı duruşunun ardından tamamlandı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.