Ankara'da belediye otobüsünde yankesicilik yapan zanlı yakalandı

- Yankesicilik, otobüsün güvenlik kameralarına yansıdı

18 Ocak 2021 Pazartesi 12:43
Ankara'da belediye otobüsünde yankesicilik yapan zanlı yakalandı

ANKARA (AA) - Başkentte belediye otobüsünde kalabalıktan faydalanarak, bir yolcunun cebindeki 2 bin 500 lirayı yankesicilik yöntemiyle çalan zanlı yakalandı.

AA muhabirinin edindiği bilgiye göre, bindiği otobüsten inerken cebindeki 2 bin 500 liranın olmadığını fark eden yolcu, polise ihbarda bulundu.

Ankara Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi Yankesicilik ve Dolandırıcılık Büro Amirliği ekipleri, otobüsteki güvenlik kamerası kayıtlarını incelendi. Yolcunun parasını alırken görüntülere yansıyan zanlının Engin U. olduğu belirlendi.

Kamera kayıtlarında, zanlının otobüse binerken kartını okuttuğu, kartta bakiye olmadığı için geri dönerken arkasındaki yolcunun parasını kısa sürede yankesicilik yöntemiyle aldığı ve otobüsten indiği görüldü.

Polisin çalışması sonucu adresi belirlenerek gözaltına alınan Engin U'nun otobüs ve pazar yerlerinde yankesicilik yaptığı, bu suçtan çok sayıda kaydı bulunduğu öğrenildi.

Zanlının emniyetteki işlemleri sürüyor.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.