Ankara'da fotoğraf sergisi

ANKARA (AA) - Yeni Mahalle Belediyesi Meslek Edindirme ve Hobi Kurslarına (YENİMEK) katılan kursiyerlerin çektiği fotoğraflardan oluşan sergi açıldı.Yeni Mahalle Belediyesi'nden yapılan açıklamaya göre, Meydan, Uğrak ve Yenimahalle kurs...

28 Haziran 2018 Perşembe 12:36
Ankara'da fotoğraf sergisi

ANKARA (AA) - Yeni Mahalle Belediyesi Meslek Edindirme ve Hobi Kurslarına (YENİMEK) katılan kursiyerlerin çektiği fotoğraflardan oluşan sergi açıldı.

Yeni Mahalle Belediyesi'nden yapılan açıklamaya göre, Meydan, Uğrak ve Yenimahalle kurs merkezlerinde fotoğrafçılık eğitimi alan 100 kursiyerin, yıl boyunca çektikleri, doğa ve insan temalı fotoğraflardan seçilen 40 fotoğraf sanatseverlerin beğenisine sunuldu.

Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar, kurs öğretmeni Büşra Erbaş Çetinkaya ile fotoğrafları yakından inceleyerek bilgi aldı.

Sanatın her dalının toplum için önemli olduğunu ifade eden Yaşar, "Sanat ülkenin kültür seviyesini gösterir. Gelişmişliğin en güzel belgesidir. Biz sanata, kültüre ne kadar değer verirsek, Türkiye'nin de çocuklarımızın da geleceği o kadar aydınlık olur." değerlendirmesinde bulundu.


Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.