Ankara'da kadın şüpheliye adliyede kötü muamele iddiasının gerçeği yansıtmadığı bildirildi

ANKARA (AA) - Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı, Hacer Anli Karaşal adlı şüphelinin kötü muamele nedeniyle adliyede çocuğunu düşürdüğü iddiasının gerçeği yansıtmadığını bildirdi.Başsavcılıktan yapılan açıklamada, bazı sosyal...

27 Ocak 2022 Perşembe 12:14
Ankara'da kadın şüpheliye adliyede kötü muamele iddiasının gerçeği yansıtmadığı bildirildi

ANKARA (AA) - Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı, Hacer Anli Karaşal adlı şüphelinin kötü muamele nedeniyle adliyede çocuğunu düşürdüğü iddiasının gerçeği yansıtmadığını bildirdi.

Başsavcılıktan yapılan açıklamada, bazı sosyal medya platformlarında "Hacer Karasal" isimli kadına kötü muamelede bulunulduğuna ve kadının Ankara Adliyesi'nde çocuğunu düşürdüğüne yönelik paylaşımlar yapıldığı belirtildi.

Paylaşımlara konu kadının tam adının Hacer Anli Karaşal olduğu ve Ankara Cumhuriyet Başsavcılığınca yürütülen "Cumhurbaşkanına hakaret" soruşturmasında şüpheli olarak yer aldığı belirtilen açıklamada şunlar kaydedildi:

"Gerek bu soruşturma gerek başka bir soruşturma kapsamında adı geçen hakkında herhangi bir gözaltına alınma veya ifade alınması talimatı verilmediği, adı geçenin Ankara Adliyesi'nde çocuk düşürdüğü yönündeki paylaşımların gerçeği yansıtmadığı anlaşılmıştır."

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.