Askere gidecek gençlere Talas Belediyesinden hediye

KAYSERİ (AA) - Talas Belediye Başkanı Mustafa Yalçın, vatani görevlerini yerine getirmek üzere askere gidecek gençlere, bazı ihtiyaçlarını giderecekleri malzemelerin bulunduğu çanta hediye edeceklerini bildirdi.Yalçın, yazılı açıklamasında,...

09 Haziran 2021 Çarşamba 14:00
Askere gidecek gençlere Talas Belediyesinden hediye

KAYSERİ (AA) - Talas Belediye Başkanı Mustafa Yalçın, vatani görevlerini yerine getirmek üzere askere gidecek gençlere, bazı ihtiyaçlarını giderecekleri malzemelerin bulunduğu çanta hediye edeceklerini bildirdi.

Yalçın, yazılı açıklamasında, ilçe sınırları içerisinde ikamet eden ve askere gidecek olan gençlere, kışlada ihtiyaç duyabilecekleri başta bayrak olmak üzere tıraş takımı çantası, tıraş köpüğü, tırnak makası, askılı boyun cüzdanı, dikiş seti gibi malzemelerin yer aldığı çanta hazırladıklarını belirtti.

Vatani görevini yapmaya gidecek vatan evlatlarının yanlarında olduklarını aktaran Yalçın, "Toplumun her kesimine yönelik çalışmalarımıza bir yenisini daha ekledik. Askere gidecek gençlerimize ihtiyaç duyabilecekleri malzemelerin bulunduğu çanta hediye ediyoruz. Mehmetçiklerimiz bizim canımız. Gözünü kırpmadan bu vatan için canlarından geçebilecek askerlerimize ne yapsak azdır. Kendilerine sağ salim vatani görevlerini yapıp dönmelerini diliyorum." ifadelerini kullandı.

Sevk belgesi ile Talas Belediyesi Sosyal Destek Hizmetleri Müdürlüğüne müracaat eden asker adayları, çantalarını teslim alabilecek.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.