Atatürk 10 Kasım'da Yenimahalle'de anılacak

ANKARA (AA) - Mustafa Kemal Atatürk, ölüm yıl dönümü 10 Kasım'da Ankara'nın Yenimahalle ilçesinde anılacak.Yenimahalle Belediyesine bağlı 200 personel ilçedeki Nazım Hikmet Kongre ve Sanat Merkezi'nde yapılacak anma etkinlikleri...

01 Kasım 2018 Perşembe 13:45
Atatürk 10 Kasım'da Yenimahalle'de anılacak

ANKARA (AA) - Mustafa Kemal Atatürk, ölüm yıl dönümü 10 Kasım'da Ankara'nın Yenimahalle ilçesinde anılacak.

Yenimahalle Belediyesine bağlı 200 personel ilçedeki Nazım Hikmet Kongre ve Sanat Merkezi'nde yapılacak anma etkinlikleri için hazırlık çalışmalarına başladı.

Personelin söz konusu hazırlıklarını tamamladığı ilçede 10 Kasım'da yapılacak etkinliklerde, tiyatro ve dans gösterileri yapılıp şiirler okunacak.

Etkinliklerde minik öğrenciler de Atatürk'ü anmak için şarkılar söyleyecek.

Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar, gazetecilere yaptığı açıklamada, "Bu yıl belediye personelimizin katkılarıyla böyle bir program hazırlıyoruz. Programımızda sahne alacak ekip belediye personelimizden oluşuyor. Birçoğu hayatlarında ilk kez sahne deneyimi yaşayacak. Uzun süredir 10 Kasım için çalışıyorlar. Ortaya güzel bir program çıkacak." dedi.

Atatürk’ün vefatının üzerinden 80 yıl geçmesine rağmen halen açtığı ufkun topluma ışık olduğunu ifade eden Yaşar, "Atatürk'ün bu topluma çizdiği yol haritası unutulmayacak." diye konuştu.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.