ATO Başkanı Baran'dan Ramazan Bayramı mesajı:

- "İslam alemi için özel olan bu günlerde en büyük dileğimiz, şehrimizden başlayarak, ülkemize ve tüm dünyaya barış, huzur ve refahın yayılması ve savaşların son bulması"

01 Mayıs 2022 Pazar 10:27
ATO Başkanı Baran'dan Ramazan Bayramı mesajı:

ANKARA (AA) - Ankara Ticaret Odası (ATO) Başkanı Gürsel Baran, bayramların, bereketin, paylaşmanın, sevginin pekiştiği en anlamlı günler olduğunu belirterek, "Manevi değerlerin yükseldiği, İslam alemi için özel olan bu günlerde en büyük dileğimiz, şehrimizden başlayarak, ülkemize ve tüm dünyaya barış, huzur ve refahın yayılması ve savaşların son bulması." ifadesini kullandı.

Baran, Ramazan Bayramı dolayısıyla yayımladığı mesajda bayramların, hoşgörü, dayanışma, birlik ve beraberlik duygularının güçlendiği özel günler olduğunu belirtti.

Milli ve dini değerlerin daha da kuvvetlendiği rahmet, bereket ve mağfiret ayının sonunda Ramazan Bayramı'na ulaşmanın huzuru ve mutluluğu içerisinde olduklarını bildiren Baran, şunları kaydetti:

"Bayramlar, bereketin, paylaşmanın, sevginin pekiştiği en anlamlı günlerdir. Manevi değerlerin yükseldiği, İslam alemi için özel olan bu günlerde en büyük dileğimiz, şehrimizden başlayarak, ülkemize ve tüm dünyaya barış, huzur ve refahın yayılması ve savaşların son bulması. Bayramların bizlere getirmiş olduğu manevi güç ve değerlerimiz sayesinde milletçe paylaşmanın ve paylaşmaktan doğan bereketin marifetine inanıyoruz. Bu anlayışı üretime, ticarete ve ekonomiye aktardığımızda ülkemizin hedeflediği başarılara çok rahat ulaşacağına inanıyorum. Ramazan Bayramı'nın ülkemize ve tüm İslam alemine mutluluk, huzur, bereket ve sağlık getirmesini diliyor, Ramazan Bayramı'nı en içten duygularımla kutluyorum."




Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.