Avanos Belediyesi çalışanlar için sosyal denge sözleşmesi imzaladı

NEVŞEHİR (AA) - Avanos Belediyesi ile Tüm Yerel-Sen arasında sosyal denge sözleşmesi imzalandı.Belediyeden yapılan açıklamaya göre, sosyal denge sözleşmesine, Tüm Yerel-Sen Genel Başkanı Arap Mucur ile Avanos Belediye Başkanı Celal Alper...

05 Ocak 2022 Çarşamba 15:14
Avanos Belediyesi çalışanlar için sosyal denge sözleşmesi imzaladı

NEVŞEHİR (AA) - Avanos Belediyesi ile Tüm Yerel-Sen arasında sosyal denge sözleşmesi imzalandı.

Belediyeden yapılan açıklamaya göre, sosyal denge sözleşmesine, Tüm Yerel-Sen Genel Başkanı Arap Mucur ile Avanos Belediye Başkanı Celal Alper İbaş imza etti.

Sözleşmenin belediye çalışanlarına hayırlı olmasını dileyen İbaş, "Çalışan her birey bu kuruma değer katıyor. Bizler de kaynaklarımızı doğru bir şekilde kullanarak tüm çalışanlarımızın haklarını verebilmek adına elimizden gelen desteği vermeye çalışıyoruz." dedi.

Törende, Tüm Yerel-Sen Genel Sekreteri Çetin Saygı ile Avanos Belediyesi işyeri temsilcisi Engin Öztürk de hazır bulundu.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.