Avrupalı öğrenciler Nevşehir'i gezdi

NEVŞEHİR (AA) - Nevşehir Mihriban Emin Günel Ortaokulu'nun Erasmus+ Avrupa Birliği projeleri kapsamında Kuzey Makedonya ve Romanya'dan kente gelen yabancı öğrenciler Nevşehir Belediyesi'nde konuk edildi.Belediyeden yapılan yazılı...

21 Haziran 2022 Salı 16:03
Avrupalı öğrenciler Nevşehir'i gezdi

NEVŞEHİR (AA) - Nevşehir Mihriban Emin Günel Ortaokulu'nun Erasmus+ Avrupa Birliği projeleri kapsamında Kuzey Makedonya ve Romanya'dan kente gelen yabancı öğrenciler Nevşehir Belediyesi'nde konuk edildi.

Belediyeden yapılan yazılı açıklamaya göre, öğretmen ve öğrencilerin iş birliğini sağlamak, yabancı dillerini geliştirmek, farklı ülke ve kültürleri tanımalarını sağlamak amacıyla gerçekleştirilen proje kapsamında Avrupalı eğitimci ve öğrenciler Nevşehir'e geldi.

Kuzey Makedonya ve Romanya'dan gelen konuklar bölgenin bazı tarihi ve turistik merkezlerini gezdikten sonra belediyeyi ziyaret etti.

30 kişilik heyeti ağırlayan Belediye Başkan Yardımcısı Furkan Feralan, kent ve bölge turizmi ile ilgili bilgi verdi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.