Bahçelievler'de yanan evde cesedi bulunan kadının cenazesi toprağa verildi

KARAMAN (AA) - İstanbul Bahçelievler'de bir evde çıkan yangında cesedi bulunan ve boğularak öldürüldüğü belirlenen Fatma Mavi'nin cenazesi, memleketi Karaman'da defnedildi. Adli Tıp Kurumunda otopsi işlemleri tamamlanan Mavi'nin...

05 Kasım 2020 Perşembe 14:22
Bahçelievler'de yanan evde cesedi bulunan kadının cenazesi toprağa verildi

KARAMAN (AA) - İstanbul Bahçelievler'de bir evde çıkan yangında cesedi bulunan ve boğularak öldürüldüğü belirlenen Fatma Mavi'nin cenazesi, memleketi Karaman'da defnedildi.

Adli Tıp Kurumunda otopsi işlemleri tamamlanan Mavi'nin (31) cenazesi, yakınları tarafından teslim alınarak Karaman'a getirildi.

Öğle namazına müteakip Yeşil Camisi'nde kılınan cenaze namazı sonrası Mavi'nin cenazesi, Şehir Mezarlığında toprağa verildi.

İstanbul'da 1 Kasım'da, Şirinevler Mahallesi Mahmutbey 4. Sokağı'ndaki bir evde çıkan yangında Fatma Mavi'nin (31) cesedinin bulunması üzerine çalışma başlatılmış, maktulün boğulduğu tespit edilmişti. Gözaltına alınan Ergin A. ve arkadaşı Ali İlkay S. tutuklanmıştı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.