Bakan Tunç'tan Kahramanmaraş'ta kamyonun cenaze için toplananların arasına daldığı kazaya ilişkin açıklama:

- "Olayla ilgili adli soruşturma başlatılmış olup, olayın kapsamı dikkate alınarak iki Cumhuriyet savcısı görevlendirilmiş, şüpheli gözaltına alınmıştır"

09 Eylül 2023 Cumartesi 14:35
Bakan Tunç'tan Kahramanmaraş'ta kamyonun cenaze için toplananların arasına daldığı kazaya ilişkin açıklama:

ANKARA (AA) - Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, Kahramanmaraş'ın Andırın ilçesinde, freni boşalan bir kamyonun cenaze namazı için toplananlara çarptığı kazaya ilişkin şüphelinin gözaltına alındığını ve iki Cumhuriyet savcısının da görevlendirildiğini bildirdi.

Sosyal medya hesabından paylaşımda bulunan Bakan Tunç, Kahramanmaraş ili Andırın ilçesi Darıova Mahallesinde meydana gelen kazada hayatını kaybedenlere Allah'tan rahmet, yaralılara acil şifa dileğinde bulundu.

Cenaze defin işlemi için toplanan vatandaşların üzerine alana giren bir kamyonun devrildiğini anımsatan Tunç, "İlk belirlemelere göre 4 vatandaşımız vefat etmiş, 25 vatandaşımız yaralanarak sağlık kuruluşlarına sevk edilmiştir. Kaza sonucu, 3 araçta hasar oluşmuştur. Olayla ilgili adli soruşturma başlatılmış olup, olayın kapsamı dikkate alınarak iki Cumhuriyet savcısı görevlendirilmiş, şüpheli gözaltına alınmıştır." ifadelerini kullandı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.