Bakan Yerlikaya başkanlığında "İl Emniyet Müdürleri Bilgilendirme Semineri" yapıldı

07 Ağustos 2023 Pazartesi 17:48
Bakan Yerlikaya başkanlığında

ANKARA (AA) - İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya başkanlığında, "İl Emniyet Müdürleri Bilgilendirme Semineri" düzenlendi.

Bakan Yerlikaya, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, İl Emniyet Müdürleri Bilgilendirme Semineri'ni, bakan yardımcıları, Emniyet Genel Müdürü Erol Ayyıldız, daire başkanları ve il emniyet müdürlerinin katılımıyla gerçekleştirdiklerini belirtti.

Bakanlık olarak Emniyet, Jandarma ve Sahil Güvenlik Komutanlığı ile "Yeşil Vatan", "Mavi Vatan" ve "Siber Vatan"da halkın huzur ve güvenliğini sağlamak için var olduklarını ifade eden Yerlikaya, şunları kaydetti:

"Tüm çalışmalarımızda temel referansımız hukuk ve insan haklarıdır. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'a bizlere duyduğu güven ve takdirlerinden dolayı şükranlarımı sunuyorum. Yeni atanan Emniyet Müdürlerimize görevlerinde başarılar diliyorum. İçişleri ailesi olarak halkımızın huzur ve güvenliği için canla başla çalışmaya devam edeceğiz."

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.